Rekommenderar bra skrivarkurs
Ann-Charlotte Nordenson har deltagit i författarkursen ”Jag skriver min bok”, skrivarkurs på Maltas systerö Gozo, skrivarretreat i Åsa samt individuell författarcoachning med Ann Westermark.

”Helt fantastiskt att jag genomfört detta projekt och rott det i land”

På hösten 2011 kom jag fram till att jag skulle skriva min bok som jag drömt om i många år. Jag fick då kontakt med Ann Westermark på Skrivhälsan.

Jag började en kurs med Ann ”Jag skriver min bok” och träffade då ett antal personer som var i samma situation som jag. Lite osäkra på om det var möjligt, men vi ville ta hjälp. Anns sätt att arbeta och hennes enkla tips och handfasta verktyg, hennes närvaro i mötet har haft en enorm betydelse för att jag skulle ro mitt projekt i hamn; att ge ut min egen bok. Min skrivargrupp har också följt mig hela tiden och jag har varit på deras bokreleaser som också har gett mig kraft att fortsätta.

Jag har även varit med Ann på skrivarretreat i Åsa och på skrivarkurs på Gozo (Malta) som är fantastiskt att ge tid till sig själv och sitt skrivande. Att få hjälp med olika övningar för att få fatt i skrivandet. Under hela tiden har Ann coachat mig och verkligen stöttat mig med motivation och hjälp när projektet har varit tungt eller för mycket.

Ann har även medverkat på mina egna Ledarskapsutbildningar som gäst för att introducera skrivandet för chefer och ledare.
Ann var en självklar gäst på mitt Releaseparty när jag gav ut min bok med ett tydligt tack i min bok!

Om min bok:

En ledarskapskonsults bekännelser om konsten att leda sig själv. En bok där jag samlat 33 års kunskaper om att leda sig själv och beskriver det utifrån mig själv och mina 12 wow. Till detta bidrar jag med övningar, musiklista och recept som gör att du kan landa och hitta din väg i livet.

en ledarskapskonsults bekannelser webJag håller även öppna kurser som du kan se mer på min hemsida.

Boken kan köpas på min hemsida www.nordresurs.com och går även att finna på Adlibris och Bokus.

Det är helt fantastiskt att jag genomfört och rott detta projekt i hamn och jag har lärt mig så mycket tack vare Ann Westermark och min egen envishet. Att också få fatt i det läkande att skriva och få syn på sig själv.

Ann-Charlotte Nordenson, Nordresurs AB