Alla är vi ledare

– metod för en hälsofrämjande arbetsplats
Fem Stjärnor
Av: Ann Westermark & Karina Lindgren

Är du intresserad av ett hälsofrämjande ledarskap är detta din bästa handbok för ökad kunskap, inspiration och praktisk vägledning med fokus på allt positivt som går att åstadkomma med små medel.Alla är vi ledare bjuder på en enkel och överskådlig metod som greppar själva kärnan i ett hälsofrämjande ledarskap. Du och dina medarbetare kan starta eller fördjupa ert hälsofrämjande arbete nu direkt – i dag. Boken passar var och en som vill vara delaktig i en positiv förändring; chef och ledare likaväl som blivande chefer och övriga engagerade medarbetare. Grunden i metoden (som vilar på vetenskapliga salutogena teorier såsom KASAM) utgörs av ett uppskattande förhållningssätt, och de bärande väggarna är självkännedom och kommunikation, med ett tak av uppgift och mål. Du får en presentation av hela metoden i boken, steg för steg, och vi som har skrivit den hoppas och tror att du ska inspireras till att börja praktisera metoden i din verksamhet redan i dag. Lycka till.

”Boken är lättillgänglig och inspirerande. Dessutom är Ledarhuset en bra förklaringsmodell.”Dennis Wiseby, VD Dina Försäkringar Knallebygden Ätradalen

”Det här är en bok med så mycket kärlek – till människor,möjligheter och nya sätt att tänka och arbeta. Enkelt och välskrivet om ett stort ämne. Jag vill varmt rekommendera den.”

Beställ Alla är vi ledare i din lokala bokhandel (för att gynna den) eller köp boken direkt i nätbokhandeln. Vill du beställa tio böcker eller fler, hör av dig direkt till mig, Ann Westermark, för paketpris.

Andra böcker av Ann Westermark

Nyhet!

I bokhandeln från 13 juni 2016

– skriv i strömmen mellan känt och okänt

Av: Ann Westermark

Skrivandets Energi av Ann Westermark

Nyhet! I din bokhandel från 13 juni 2016. Vill du ha Skrivandets energi och skriva i strömmen mellan känt och okänt, läs smakprov och beställ här.

Bok

 – metod för en hälsofrämjande arbetsplats

Av: Ann Westermark och Karina Lindgren

Alla är vi ledare

Så väl beskrivet om uppskattande förhållningssätt, reflektion, feedback, coachande, goda berättelsen och mycket annat…

Inspirationsverktyg

5000 ex sålda!
Av: Ann Westermark

Författarkortleken

Bästa hjälpen att uppfylla skrivdrömmen; dra ett kort och skriv en berättelse på tre minuter, förundras över flödet.

Bok

Av: Ann Westermark

Skrivhjärtat

En varsam och kraftfull skrivterapi i hemmets lugna vrå, för ökad självkännedom, skaparkraft och empowerment.