asa_lindell_357x283pxÅsa Lindell har gått skrivarkurs vid havet på Kärlingesunds gård, och individuell författarcoachning.

Hon gav ut boken ”En fot i golvet”.

För flera år sedan gick jag en sommarkurs med Ann Westermark på Kärlingesunds gård. Jag hade länge velat skriva men inte riktigt hittat energi och flöde. Kursen inspirerade och avdramatiserade skrivandet, och när det blev roligt blev det också enkelt! Förra året var det dags att äntligen skriva min första bok och det var naturligt att be Ann om hjälp. Hennes enkla, handfasta tips, som gavs med stor lyhördhet för mitt språk och mitt syfte med boken var ovärderliga.

På mitt releaseparty strax efter bokmässan var Ann en självklar och väldigt välkommen gäst. Den första boken, En fot i golvet, är en bok om konsten att ta sig igenom en kris. Där blandas mina egna insikter med tankar och erfarenheter från andra människor, som hamnat i kris av olika anledningar.

”En fot i golvet” kan köpas på Idus förlags hemsida eller hos diverse internetbokhandlare, men också på min egen hemsida www.enfotigolvet.se. Där finns också information om det koncept som byggts runt boken; föreläsningar, utbildningar och workshops om krisbemötande.

en_fot_i_golvet_357x400px

I vår åker jag med Skrivhälsan till Gozo/Malta på skrivarkurs och låter mig inspireras vidare. Kanske blir det bokmässan i höst igen? Känslan som infann sig när jag signerade böcker på bokmässan är nästan omöjlig att beskriva. Inte ens klyschorna räcker till; som en dröm, tror inte det är sant, det bästa jag gjort…

Men tro det eller ej; jag fick märken av att nypa mig själv i armen!

 

 

 

 

 

 

Tillbaka till ”Sagt om Ann Westermarks skrivarkurser”