Författarkortleken

5000 ex sålda!

Författarkortlekens innehåll

Författarkortleken av Ann Westermark är ett lustfyllt inspirations- och skrivarverktyg, för dig som vill komma igång med ditt skrivande – och för dig som brottas med prestationskrav och  blockeringar i skrivprocessen. Med Författarkortleken når du din kreativa källa, med mjuk och enkel teknik. Du skriver med “magen”, utan att tänka på vad det ska bli, vem som ska läsa och hur du ska forma nästa steg. Under tre minuter gör du en djupdykning i din inre bildvärld, samtidigt som pennan går över pappret. På tre minuter är du klar med din berättelse, bortom “rätt och fel”.

Eftersom kreativitet föder kreativitet är du snart igång med ditt berättande. Lägg samman ett tiotal av dina korta berättelser och se hur de kan användas som byggklossar i en längre text. Eller finn ditt livstema genom att söka den röda tråden i det redan skrivna. Har du författardrömmar och skrivlust, men ont om tid? Starta med treminuterstexterna, så lockas du snart vidare in i någonting större.

Författarkortleken innehåller: 52 Författarkort, timer, penna och cd-skiva (ljud) med enkla instruktioner. Obs! Cd-skivan är kompletterad med uppdaterad (förnyad och förbättrad) digital ljudfil för instruktion, tips och inspiration. Passar yrkesskribenter och amatörer. Perfekt mot trösklar och blockeringar i skrivprocessen. En ovärderlig gåva till dig själv eller en skrivande vän.

Beställ Författarkortleken i din lokala bokhandel (för att gynna den) eller köp boken direkt i nätbokhandeln. Vill du beställa tio böcker eller fler, hör av dig direkt till mig, Ann Westermark, för paketpris.

Nyhet!
Ljudfil: Skriv med Författarkortleken – inspiration och användarguide.

Sagt om Författarkortleken

“Rekommenderas varmt”
Ett fantastiskt roligt sätt att komma igång med sitt skrivande. Fantasin flödar! Det känns verkligen som alla kan, det blir fantastiska små berättelser. Passar även för barn. Vi sitter tillsammans hela familjen och skriver små berättelser på tre minuter och läser sedan upp dem för varandra. Jättekul! Vad otroligt olika berättelserna blir även fast vi använt samma “kort” som inspiration. Rekommenderas varmt.
adlibris.com – Marita, 2008-10-31

“Dra ett kort – bli författare!”
Kulturnytts Eric Schüldt och Maja Aase har prövat författarkortleken.

Lyssna på inslaget på Sveriges Radio

“Fullständigt såld!”
Det är inte många dagar som jag inte har skrivit och jag är fullständigt såld på detta verktyg. Det är så inspirerande och jag tycker att jag kan skönja ett mönster. Jag är dessutom positivt överraskad av kvaliteten på mina texter. Tusen tack!

– Lotta Ringblom, Bildterapeut, Höör

”Kunde inte sluta skriva”
Nu har jag, min dotter och min gudson, 12 och 15 år, köpt Författarkortleken. Jätteuppskattat! Vi kunde inte sluta efter 3 minuter utan fuskade och körde 3 minuter till. Härligt att se dem tända till på något utan dator och tv-spel. Tack!

– Carina Montheli Stenholm
A showroom, Göteborg,
carina@ashowroom.se

“Är det verkligen jag”?
Att som amatör i ordvändarvärlden få tillgång till sin naturliga kreativitet med hjälp av Författarkortleken var stort. Jag skrev i ett flöde som var fantastiskt och jag tänkte “är det verkligen jag som skriver så rakt ur mig själv”. Tack!
– Maggan, ellamags@hotmail.com

Vilken “kick”
Jag har precis provat två kort från denna superlek.Jag upptäkte att det räcker inte med tre minuter.Jag har skrivit tidigare men nu bara flödade orden ur pennan. En enorm känsla och Jättekul. Jag rekomenderar denna lek till alla som vill hitta berättelserna inom sig. LYCKA TILL! TACK för denna uppfinning.

(Betyg: 5 av 5) – Skapande kraft

“Ren kreativ glädje!”
Har du läst Julia Cameron – Öka din kreativitet? Då är detta igenkännandets glädje. Det här kitet är helt perfekt för att locka fram skrivarlusten och den kreativa ådran. Man har tänkt på allt: här finns t.o.m. en penna och en timer medskickad. Korten är finurliga och väcker fantasins glöd. Man vill bara inte sluta! Ann Westermark är värd sin vikt i guld för den här uppfinningen.

(Betyg: 5) – Chrissie van der Oyster

”Effektivt skrivande”
Detta är en fantastisk present till dem som vill utveckla sitt skrivande. När jag använt tekniken med några kort fick jag klart för mig att jag kunde använda metoden i mitt professionella skrivande av Management Rapporter. Den väsentliga informationen bokstavligt talat rann ur mig på pappret och jag skrev både bättre och snabbare innan alarmet gick. Pip-pip-pip.

– David Ohlsson,  Civilingenjör, Göteborg

“Ett fantastiskt verktyg”
Jag överraskar mig själv hela tiden, eftersom jag skriver från magen! Jag tvingas vara sann mot mig själv när de inre bilderna hakar tag i orden. Författarkortleken är ett fantastiskt verktyg!

– Ulrica Fråst, Handledare i skinnsömnad och konstnär i blandade tekniker
ulrica.frast@comhem.se

”Ett genuint skapande”
Det är lekfullt och kreativt. Författarkortleken går runt hindren, så att kreativiteten frigörs. Man skapar utifrån sin egen genuina grund. Man behöver inte vara expert. Det är lite som att vara i kontakt med sin inre drömvärld, men med en trygg struktur.

– Lena-Maria Bengtsson, Socialarbetare, bildterapeut och konstnär
www.lena-maria.se

“Pennan glödde”
Jag skrev så att pennan glödde i ett flöde som jag inte visste att jag hade. En underbar känsla. Författarkortleken satte fart på min kreativa process och smittade av sig även till andra områden. Något lossnade. Jag blev lyrisk!

Karin Eriksson, Innovatör och projektledare
www.affirmeramera.se

“Jag har hittat något helt fantastiskt för att utmana mig själv som författare.”
Jag har några månader på mig att skriva så fingrarna blöder och det ska bli så roligt och spännande. För några månader sedan hittade jag något som heter ”Författarkortleken”. Det är ett gäng kort; en kortlek, där du drar ett kort i taget, läser vad som står på kortet och använder din kreativitet för att skriva efter den rubriken som kommer upp. Du har tre minuter på dig att skriva för att sedan sätta punkt. I LOVE IT!!! Många av er som följt mig genom åren vet att jag brinner för att skriva. Jag har gått olika kreativa skrivarkurser på högskolor och det är alltid lika fascinerande och lärorikt. De senaste åren har inte tiden funnits. Men nu finns den. Och motivationen. Det kommer bli en spännande resa rakt in i den skönlitterära världen och när ni minst anar det kanske det kommer ett litet smakprov.

Sara Rosenberg

C-uppsats “Författarkortleken i skolan”.

Studenterna Annica Torstensson, Frida Sjögren och Ann-Charlotte Andersson-Kroon undersökte om Författarkortleken passade som läromedel i skolans lägre stadier. Ta del av en inspirerande, välskriven c-uppsats, i vilken Författarkortleken möter lärare och elever samt kopplas till aktuell skrivpedagogisk forskning (och till riktlinjerna för grundskolans pedagogiska verksamhet).
Läs C-uppsatsen från Pedagogiska Institutionen, Göteborgs Universitet

Andra böcker av Ann Westermark

Nyhet!

I bokhandeln från 13 juni 2016

– skriv i strömmen mellan känt och okänt

Av: Ann Westermark

Skrivandets Energi av Ann Westermark

Nyhet! I din bokhandel från 13 juni 2016. Vill du ha Skrivandets energi och skriva i strömmen mellan känt och okänt, läs smakprov och beställ här.

Bok

 – metod för en hälsofrämjande arbetsplats

Av: Ann Westermark och Karina Lindgren

Alla är vi ledare

Så väl beskrivet om uppskattande förhållningssätt, reflektion, feedback, coachande, goda berättelsen och mycket annat…

Inspirationsverktyg

5000 ex sålda!
Av: Ann Westermark

Författarkortleken

Bästa hjälpen att uppfylla skrivdrömmen; dra ett kort och skriv en berättelse på tre minuter, förundras över flödet.

Bok

Av: Ann Westermark

Skrivhjärtat

En varsam och kraftfull skrivterapi i hemmets lugna vrå, för ökad självkännedom, skaparkraft och empowerment.