Skrivarkurser i Göteborg, Sverige och utomlands

Välkommen till en skrivarkurs i Göteborg, i övriga landet eller utomlands. Jag, Ann Westermark, vill ge dig en skrivupplevelse i god gemenskap inramad av en vacker plats och vilsamt välbefinnande.

Mina årliga skrivarkurser är:

 • Svenska konferensgårdar: Skriv i jobbet; 3-dagars glädjefylld kompetensutveckling i skrivande för den som vill skriva bättre i arbetet.
 • Mullsjö folkhögskola: skrivarkurs sommar, sju dagar.
 • CreaDiem Bokcafé i Od, Herrljunga kommun: skrivarkurs, en dag.
 • Skrivarkurser på Sensus studieförbund i Göteborg: kväll eller helg.
 • Forsviks vandrarhem: skrivarretreat i tystnad, allhelgonahelgen.
 • Kuggaviksgården i Åsa: skrivarretreat i tystnad, pingsthelgen.
 • Solens ö Malta i Medelhavet: skrivarkurs i Sliema, oktober, sju dagar.
 • Maltas systerö Gozo: skrivarkurs på glädjens ö, april-maj, sju dagar.
 • Maltas systerö Gozo: tyst skrivarretreat på glädjens ö i maj, sju dagar.
 • Sagoön Zanzibar: skrivarkurs i januari, tio dagar i kombination med lokalt välgörenhetsprojekt.

Och mycket annat. Se alla skrivarkurser nedan. Välkommen.

Ann Westermark.
Fotograf: Lisbeth Hedberg

 • Sortera efter kurstyp

Skrivarkurs utomlands • Zanzibar

Välkommen till skrivarkurs på sagolika ön Zanzibar utanför Tanzanias kust. För fjärde året håller vi till i den nordöstra delen av ön, vid en lugn och paradisliknande strand med vit sand och vajande palmer, hängmattor och egen pool, skyddade från turistfällorna.

Kurslängd
12 dagar
Pris
6500 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarkurs i Göteborg • Sensus

På denna helgkurs söker vi vår egen berättelse och en röd tråd att följa, speglad i sagor och myter, drömmar, fantasi och egna minnesbilder. Självbiografiskt skrivande eller livsberättande, för dig som vill berätta – och skriva dig vidare. Alla som vill kan vara med.

Kurslängd
2 dagar, helg
Pris
895 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarkurs i Göteborg • Göteborg

Har du en längtan efter att få fart på ditt inre sanna flöde? Vi fokuserar på skapandets undersökande sida och skriver fantasin till liv, bland annat med hjälp av Författarkortleken, foton, roliga övningar. Amatörer och vana skribenter, alla välkomna.

Kurslängd
3 tillfällen
Pris
895 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarkurs i Göteborg • Sensus

Lär dig den uppskattade metoden Skrivhjärtat, en svensk, mjuk och kraftfull form av terapeutiskt skrivande. Få tag i flödet och kraften, var snäll mot dig själv, få ”egenmakt”. Skrivarkursen hålls av Ann Westermark, som skapat Författarkortleken och Skrivhjärtat.

Kurslängd
3 tillfällen
Pris
895 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarkurs utomlands • Gozo

I april är det återigen dags för skrivarkursen på Maltas vackra systerö Gozo mitt i Medelhavet. Gozo betyder “glädje” och skrivarkursen med Ann Westermark går helt i glädjens tecken, i vacker och vilsam miljö vid en strand på Gozo. Vi skriver från hjärtat.

Kurslängd
6 dagar
Pris
6500 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarretreat utomlands • Gozo

För tredje året i rad erbjuds en skrivarretreat på Maltas vackra systerö Gozo mitt i Medelhavet. Detta är ingen vanlig skrivarkurs utan en skrivarretreat – med tid för eget skrivande i tystnad och intensiva responspass. För dig med hjärtat fullt av skrivande.

Kurslängd
6 dagar
Pris
4900 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarkurs i Göteborg • Sensus

Välkommen till en härligt kreativ heldag (helg) med fokus på skrivandets och skapandets undersökande sida. Lekfullt söker vi oss utanför de ramar vi ofta själva satt upp. En röd tråd, dramatik, struktur, miljöbeskrivning – och kanske en plan för sommarens skrivande.

Kurslängd
1 dag
Pris
790 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarretreat i Sverige • Åsa

För dig som skriver och vill skriva om ditt liv (eller annat), alldeles vid havet i tyst gemenskap med andra. Promenera, läs, skriv och njut av att bara vara. Upplev gemenskapen i denna ”retreat light” med skrivande som bas. Årlig succé. Se film.

Kurslängd
3 dagar
Pris
3900 kr
Ledare
Ann Westermark
Skriv i jobbet • Varberg

Skriv i jobbet – Skrivarretreat Företagsanpassad, med handledning & individuell anpassning, ger tid och rum för ditt arbetsmässiga skrivande i en kreativ miljö i samklang med naturen, utan störande moment. Du får tid att tänka och skriva klart; maten står på bordet liksom möjligheterna till inspiration och reflektion för att fördjupa dina skrivprojekt och på allvar främja en bestående skrivutveckling.

Kurslängd
3 dagar
Pris
14400 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarkurs i Sverige • Mullsjö

En inspirerande fullmatad vecka med bara skrivande och samtal om texter på Mullsjö folkhögskola. Skriv kreativiteten till liv och njut av tillvaron. Alldeles vid sjön Mullsjön för bad och promenader. Vi skriver och delar med oss till varandra, välkommen!

Kurslängd
6 dagar
Pris
kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarkurs utomlands • Malta

När gav du dig själv senast en inspirationskick och kompetensutveckling i skrivandets konst? Häng med till vackra Malta i höst, för en veckas skrivarkurs, då vi ger våra pennor och tangenter ett bestående kreativt lyft. Vi skriver på taket i skuggan. Oktobersommar…

Kurslängd
6 dagar
Pris
6500 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarretreat i Sverige • Forsvik

Vi tänder stjärnor i mörkret med våra pennor och skrivblock. Succén med den årliga skrivarretreaten fortlöper. Välkommen till Forsviks vackra vandrarhem nära Karlsborg i charmig bruksmiljö i november. Tystnad, promenader, stillhet, gemenskap, skrivande…

Kurslängd
3 dagar
Pris
3900 kr
Ledare
Ann Westermark
Skrivarretreat utomlands • Zanzibar

Välkommen till skrivarretreat på sagolika ön Zanzibar utanför Tanzanias kust (ihop med ett hjälpprojekt). Vi skriver vid en paradisliknande strand med vit sand och vajande palmer, hängmattor och egen pool, skyddade från turistfällorna. För dig som har eget skrivprojekt på gång.

Kurslängd
9 dagar
Pris
5900 kr
Ledare
Ann Westermark

Få information om kommande skrivarkurser

Skriv upp dig för Skrivhälsans nyhetsbrev!
Skriv upp mig!
Skulle du ångra dig kan du avregistrera dig när som helst.