Karin Eriksson har gått skrivarkurserna Skriv kreativiteten till liv, Skrivarretreat i Åsa samt deltagit i individuell författarcoachning med Ann Westermark.

”Redan på den första skrivarkursen hände något… och nu kommer böckerna!”

Redan på den första kursen, Skriv kreativiteten till liv, jag gick hos Ann Westermark hände något i mig. Det satte i gång det kreativa flödet som sedan dess inte har sinat och nu senast fått utlopp i en kalender, Leva livet 2014, och en bok, Vardagsdrömmar, som kommer ut på Vattumannen förlag till bokmässan i september 2013.

Jag har sedan den kursen gått flera kurser hos Ann under åren och varit med på flera skrivarretreater i Åsa och även fått individuell författarcoachning. Jag blir lika överväldigad varje gång av skrivlusten, inspirationen och modet som Ann med varlig hand lockar fram hos mig. Hon har varit en ovärderlig del i min skrivarutveckling och jag är övertygad om att jag inte hade slutfört mina böcker om det inte vore för hennes fantastiska författarcoachning. Tack Ann, för att du stöttat och väglett mig i processen med mina böcker!

Läs mer om Karins böcker på: www.uppfylld.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka till ”Sagt om Ann Westermarks skrivarkurser”