Catarina Englund har gått skrivarkurserna: Skriv kreativiteten till liv, Kan inte låta bli att skriva poesi, Skrivarparty, Skrivarretreat i Åsa och nu senast Jag skriver min bok. Det slutade med att hon skrev och gav ut sin första diktbok. 

”Jag fick nya verktyg, vågade skriva på ett annat sätt – och gav ut min första bok”

För mig har skrivandet alltid varit viktigt. Jag har skrivit sedan jag var liten men mina dikter har hamnat i byrålådan, övertygad om att de inte var bra nog att visa för någon.

Under åren som vuxen har det blivit lite olika skrivarkurser som varit bra. Men det var först när jag fick Ann Westermark som kursledare som det hände något med mitt skrivande. Plötsligt fick jag andra verktyg och med hennes engagemang och generositet vågade jag skriva på ett annat sätt.

Ann har ett fantastiskt sätt att inspirera och locka fram det bästa hos varje deltagare. Jag fick ny skrivlust och gick flera kurser för henne. Tack vare dessa kurser började jag hitta mitt eget utryck, min egen skrivarröst.

Jag trodde aldrig jag skulle låta någon utanför familjen läsa mina dikter. Men så gick jag kursen Jag skriver min bok – mest för att det var en chans att gå kurs för Ann Westermark. För mig fanns det inte på kartan att jag skulle skriva en bok. Men under kursen föddes plötsligt en längtan efter det, att ge ut en bok med mina dikter.

Tack vare Ann och de andra på kursen fick jag modet.

Drömmen blev sann. Nu finns min bok Vem är jag utan dina ögon?.

Tack Ann – för att du ständigt inspirerar och får mig att våga.

Catarina

PS. Vill du köpa ett ex av min diktbok Vem är jag utan dina ögon?, kan du mejla mig på cattisbooks@hotmail.com
Den kostar 130 kr plus porto. Välkommen. DS.

 

 

Tillbaka till ”Sagt om Ann Westermarks skrivarkurser”