Marina Andersson har deltagit i skrivarkurs med Författarkortleken.

”Kom som nybörjare – och skrev sedan böcker”

För sju år sedan gick jag en skrivarkurs för Ann Westermark i Göteborg. Det var där jag för första gången kom i kontakt med Författarkortleken. Än idag kommer jag ihåg hur lokalen såg ut i Majorna i Göteborg. Vi var några deltagare, de flesta nybörjare. Ann, du började med att säga att när vi lämnar lokalen för dagen så har vi en berättelse med oss hem. Jag tänkte då: Ja ja, det är lätt för henne att säga, hon som kan det, men jag kan väl inte skriva berättelser. Jag skulle bli glad att bara komma igång.

Men vid slutet av kursen hade jag och övriga deltagare verkligen var sin berättelse. Och glädjen var stor. Jag köpte Författarkortleken som inspirationskälla för framtida skrivande och åkte hem. Dagen med dig, Ann Westermark, var så inspirerande och lärorik. Efter flera års skrivande gav jag ut böcker i eget förlag.

Författarkorten har jag fortfarande i min skrivlåda. Jag tar fram dem då och då när min egen inspiration är låg. Då drar jag ett kort och skriver, låter fantasin och skrivarlusten sätta igång nya berättelser. Numera använder jag mig av dem vid mina egna skrivarkurser och skapar fantastiska berättelser med hjälp av dem.

TACK Ann för detta.

Jag som skriver detta heter Marina Andersson och är författare till FARVÄL välkommen hem, en utvecklingsroman och en reseskildring i ett. Och till Kärlekens Cirkel, en svensk-engelsk poesibok med färgbilder från min resa till hemlandet efter 26 år i Europa.

 

 

Tillbaka till ”Sagt om Ann Westermarks skrivarkurser”