Carina de la Tajada Lahall har deltagit i skrivarkurserna Skriv fantasin till liv (Kärlingesunds kursgård, Bohuslän) och Jag skriver min bok.

”Fantastiskt hur allt kan förändras tack var ett enda litet beslut. Att gå en skrivarkurs.”

Från att skriva några enkla dikter i tonåren till att faktiskt skriva en bok! Jag ställer mig frågan – Vad hände?

Det är fantastiskt hur allt kan förändras tack var ett enda litet beslut. Att gå en skrivarkurs. Min längtan att skriva vaknade till liv tack vare att jag anmälde mig till en skrivarkurs med Ann Westermark på Kärlingesunds gård sommaren 2012. Jag hade egentligen ingen aning vad det skulle innebära och om jag egentligen kunde skriva och fanns det något inom mig som pennan ville förmedla? Tack vare Anns förmåga att inspirera, att få oss deltagare att förstå att vi kan och att inget är fel fick jag igång skrivandet efter någon timme. Det som jag alltid kommer att minnas är Anns ord – alla har något att berätta.
Mitt intresse för skrivandet växte och jag startade projektet med att skriva om min pappas liv. En biografi som startar med en 12-årings upplevelse av spanska inbördeskriget.
Jag anmälde mig till kursen att skriva min bok (”Jag skriver min bok”) där jag fick fortsätta att jobba med Ann och tre andra fantastiska blivande författare.
Att resa till Göteborg en gång i månaden trots att jag bor i Örebro var inget hinder.
Kursen gav mig ännu mer kraft att fortsätta skriva, struktur och planering.

Och inte minst tron på mig själv att jag faktiskt kan kalla mig författare, en dröm har blivit verklighet.

Carina de la Tajada Lahall, Örebro

Tillbaka till ”Sagt om Ann Westermarks skrivarkurser”