Kursstart

Välkommen med din intresseanmälan

Författarcoachning – Från dröm till verklighet!

Vill du veta mer om Författarcoachning – Från dröm till verklighet! med mig, Ann Westermark, fyll i denna intresseanmälan så återkommer jag till dig. Vi träffas enklast i Skrivhälsans ateljé i Majorna, Göteborg, eftersom ett fysiskt möte inte helt kan ersättas med ett digitalt. Under två hela klocktimmar, 120 minuter med avbrott för en kortare fikapaus, går vi igenom ditt projekt utifrån de frågor du har och de delar som just du vill att vi ägnar tid åt. Tiden är din och det är exklusivt fokus på ditt projekt och din skrivprocess. Tillsammans arbetar vi med vad du behöver för att gå från dröm till verklighet med ett färdigt bokmanus, och en färdig bok i din hand.

Coachningen är en kombination av författarcoachning och rådgivning, utifrån de behov du har. Någon väljer att delta vid ett enstaka tillfälle, för en boost och kompetenspåfyllning, och klarar sig därefter på egen hand. Andra väljer två eller tre tillfällen med längre tid emellan, och ytterligare andra kommer regelbundet med exempelvis 5-6 veckors uppehåll fram tills att manuset är klart. Jag läser och kommenterar inte hela manus utan har som specialitet att hjälpa dig vidare genom ”hjälp till självhjälp”. När jag förmedlar vad jag ser får du bättre syn på din egen text utifrån de önskemål och behov du har, och en permanent skrivutveckling kommer till stånd.

Författarcoachningen passar dig som skriver eller vill skriva en bok och behöver hjälp med struktur, planering, har kört fast, vill bli peppad, bolla idéer och tankar, se vad som är möjligt eller bara få texten speglad av en professionell skribent som arbetat med andras författardrömmar i 30 år, och för egen del flera gånger gjort resan resan från dröm till verklighet. Vi jobbar med språk, innehåll, struktur, dramaturgi, utgivningsmöjligheter och det som du önskar ta upp och få hjälp med. När du har bokat en tid får du ett frågeformulär med reflektionsfrågor att besvara kring ditt bokprojekt. Syftet är att du ska vara på det klara med vilken sorts bok du skriver, varför du skriver den och vad du vill ha hjälp med, och att jag som coach och rådgivare ska kunna ge dig precis det du behöver för att ta dig från dröm till verklighet. I bland får man påminna sig om att det faktiskt är möjligt. Följer du planen och ger dig hän i skrivprocessen är sannolikheten mycket stor att du står där med din bok.

Är detta vad du behöver, fyll i och skicka en intresseanmälan (ej bindande). Varmt välkommen.

Kursledare: Kursen leds av Ann Westermark, professionell skribent och dipl copywriter, beteendevetare och cert. bildterapeut (grundl. psykoterapiutbildning steg-1), specialist i hälsofrämjande kommunikation.

Pressfoto Ann Westermark

Jag vill veta mer!

    Skicka mig gärna mer information om (ange kursnamn):

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Meddelande