Kursstart

Söndag

25

augusti

2024

Skrivarkurs i Od, Creadiem

Välkommen till en skrivarinspiration – för nya insikter & energi. Alla som vill skriva kan skriva; proffs och amatörer, du som redan är på gång och du som längtar efter att sätta pennan mot pappret för att se vad som sker. Den här dagen, på Crea Diem Bokcafé i Od, kan du skriva dig både vidare och visare. Under Ann Westermarks ledning guidas vi lekfullt till vår inneboende kreativa förmåga, långt bortom ”rätt och fel”. Förbered dig på en upplevelse, och kanske texter att ta med hem. Kom som du är, material finns på plats. Fika ingår i priset. Varmt välkommen.

Mer information & anmälan

Välkommen att skicka in din intresseanmälan till Ann Westermark via formuläret på sidan, så skickar jag dig mer information. Hoppas att vi ses! Du kan även göra en bindande anmälan direkt till Crea Diem Bokcafé 0513-60029 / info@creadiem.se.

Kursinfo

Kursdatum: 25 augusti 2024, kl 13-17

Plats: Creadiem Bokcafé, Ljung

Pris: 935 kr

Kursledare: Kursen leds av Ann Westermark, professionell skribent och dipl copywriter, beteendevetare och cert. bildterapeut (grundl. psykoterapiutbildning steg-1), specialist i hälsofrämjande kommunikation.

Pressfoto Ann Westermark

Intresseanmälan

  Jag anmäler mig (ej bindande) till följande kurs (ange kursnamn och datum, ex. "Skrivarkurs på Malta, oktober"):

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Telefon, gärna mobiltelefon

  Adress

  Postnummer och ort

  Eventuellt företag/organisation för faktura

  Övrigt, exempelvis allergi/överkänslighet, vegetarisk kost, önskan om enkelrum etc.

  Bilder från tidigare år