Kursstart

Måndag

1

augusti

2022

Skrivarkurs på Mullsjö Folkhögskola

Kreativt skrivande – Skriv fantasin till liv!

Välkommen till en skrivarkurs med högt i tak under träden och kanske solen, i fantasins och skapandets värld. Vi skriver från hjärtat och delar med oss till varandra. Samtalar om texter och dyker varsamt in i både egna och andras berättelser. På denna kurs finns inget rätt eller fel, du får hjälp att lita till ditt personliga uttryck och din personliga röst. Vi leker oss fram, med hjälp av lustfyllda inspirationsövningar; bland annat kursledarens verktyg Författarkortleken. Dikter, noveller, romanprojekt eller bara nedtecknade reflektioner för skrivandets skull... tiden på Mullsjö är din, oavsett om du är professionell skribent eller kommer med en längtan att börja skriva.

Kursinnehåll:
Dagarna fylls av spännande skrivövningar med ett kreativt, undersökande förhållningssätt i fokus. Vi inspireras av foto och konstföremål, färger, musik, naturen och givetvis andras skrivande. Vi diskuterar gestaltning, dialog, komposition, berättarteknik och mycket annat. Och du får möjlighet att prova olika skrivsätt, perspektiv och genrer. Redskap att ge och ta emot respons.

Den som vill hinner med ett dopp i sjön, promenader och lediga stunder för reflektion och vila. Andra låter sig fullständigt absorberas av skrivandet.

Kurstid och datum:
Skrivarkursen pågår i nästan en vecka, i underbart härlig folkhögskolemiljö. Måndag till lördag 1 – 6 augusti 2022. Antalet platser är begränsat och skrivarkursen i Mullsjö brukar bli fulltecknad mycket snabbt, så vänta inte för länge.

Anmälan till skrivarkursen öppnar kl. 08.00 7 december 2021 och görs direkt till Mullsjö folkhögskola och så länge det finns platser. Pris: Från 5.340:-

Anmäl dig på https://mullsjofolkhogskola.nu/kurs-konferens/sommarkurser/kreativt-skrivande/ 

Är det din tur nu? Välkommen.

Intresseanmälan

Kursinfo

Kursdatum: 1 – 6 augusti 2022

Plats: Mullsjö Folkhögskola, Mullsjö

Pris: Från 5340

Kursledare: Kursen leds av Ann Westermark, professionell skribent och dipl copywriter, beteendevetare och cert. bildterapeut (grundl. psykoterapiutbildning steg-1), specialist i hälsofrämjande kommunikation.

Pressfoto Ann Westermark

Bilder från tidigare år

Få information om kommande skrivarkurser

Skriv upp dig för Skrivhälsans nyhetsbrev!
Skriv upp mig!
Skulle du ångra dig kan du avregistrera dig när som helst.