Rekommenderar bra skrivarkurs. Anniela F om skrivarkursen: Jag skriver min bok

Skrivet av Anniela Forsell, som deltog i skrivarkursen Jag skriver min bok.

Jag skriver min bok var en fantastisk kurs för mig”

Efter att i flera år funderat på att skriva en bok bestämde jag mig till slut för att anmäla mig till en skrivarkurs. Ann Westermarks “Jag skriver min bok” var en fantastisk kurs för mig. Genom Anns inspirerande och uppmuntrande sätt att leda lärde jag mig mycket om både skrivteknik, struktur och planering. I mitt fall blev skrivandet som terapi och en läkande kraft för att bearbeta mina tunga år med permanent stress och utbrändhet, men framför allt hittade jag tillbaka till glädjen och lusten i att skriva.

Anniela F

 

Tillbaka till “Sagt om Ann Westermarks skrivarkurser”

17 april, 2013|

Få information om kommande skrivarkurser

Skriv upp dig för Skrivhälsans nyhetsbrev!
Skriv upp mig!
Skulle du ångra dig kan du avregistrera dig när som helst.